Fransa Vizesi

by Akay
Categories: Genel
Comments: No Comments
Published on: 04 Aralık 2011

Fransa, ülkemizden vize ile turist, öğrenci vb kabul etmektedir. Vize işlemlerinizin sorunsuz yürütülmesi için kendi alanında uzmanlaşmış ekibimiz size her aşamada yardımcı oluyor ve evrakların eksiksiz tamamlanması adına çalışmalarını yürütüyor.

Fransa, üç çeşit vize ile giriş kabul etmektedir. Bunlar;

- Kısa Süreli Vizeler

- Uzun Süreli Vizeler

- Eğitim Vizesi

Fransa Vizesi
Fransa Vizesi

Fransa vize işlemlerinizin sağlıklı şekilde yürütülmesi için bazı belgelerin tamamlanması ve eksiksiz olarak teslim edilmesi gerekmektedir. Bu belgeler aşağıda sıralanmıştır.

 

TURİSTİK ve TİCARİ FRANSA VİZESİ İçin Gerekli Olan Evraklar

- “Schengen”  Başvuru formu
- 1 adet yeni çekilmiş fotoğraf
- Pasaport
- Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi
- Talep ettiğiniz vize süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sigortası
- Davetiye veya otel-uçak rezervasyonu
Diğer vize başvurularınız için (Eğitim, evlilik vb) Akay Tercüme Bürosunu arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
Akay Tercüme Bürosu İletişim: 0212 583 0 625
Share this
No Comments - Leave a comment

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>