Almanya Eğitim Vizesi

Almanya’da eğitiminizi devam ettirmek ve tamamlamak için vize işlemlerinizin aksamadan yürütülmesi Akay Tercüme Bürosu aracılığı ile mümkündür.

Kurulduğumuz günden bu yana geçen süre zarfı içerisinde birçok vize işlemine danışmanlık yaparak konu üzerinde yeterli deneyime sahip uzman kadromuz ile Almanya Vize konusunda sizlere destek sağlıyoruz.

İşlemlerinizin aksamadan ve reddedilme riski minimize edilerek yürütülmesi için gerekli olan bazı evrakları tamamlamanız gerekmektedir.

Almanya Eğitim Vizesi için gerekli olan evraklar ise aşağıda listelenmiştir.

Okuldan öğrenci belgesi,
Öğrenci ailesinin, (işveren, ücretli, emekli vs.), iş durumunu ve gelirini gösteren belgeler,
3. Kişi 18 yaşını geçmemiş ise noterden muvaffakatname (tüm bakım ve masraflarının karşılandığına dair yurtdışına çıkmasına izin veren belge),
En az 6 ay geçerli pasaport ( pasaport mutlaka imzalı olmalı),
1 Resim + Vize Ücreti ( Ücretler konsolosluklar tarafından belirleniyor, değişebilir.)
Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır.
Pasaportların “gümrük ve döviz işlemleri” sayfalarına vize uygulanamaz.
Pasaportunuz yenilenmiş ve eski pasaportunuzda ilgili konsolosluğa ait vize mevcut ise eski pasaportunuzu da belgeler ile birlikte vermeniz vize alımında yararlı olacaktır.
Schengen ülkeleri hiç Almanya Vizesi olmayanlar ile şahsen görüşme talep edebilmektedirler.

Share this
No Comments - Leave a comment

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>